...

Aanbod

Alle prijzen zijn exclusief btw

Basis Site

Ideaal voor bedrijven en zzp'ers die online gevonden willen worden.
500
 • rond de 5 pagina's
 • Responsive Design
 • Unieke vormgeving
 • uitstraling van jouw bedrijf
 • Verschillende Call to actions

Gevorderde Site

Ideaal voor bedrijfen en zzp'ers die net wat meer willen zoals afspraken inplannen of andere intergraties
1000
 • Tot wel 10 pagina's
 • Responsive Design
 • Formulieren intergratie
 • Afspraken plannen intergratie
 • Unieke vormgeving
 • Meer personalisatie
 • Verschillende Call to actions
 • uitstraling van jouw bedrijf

Extra Diensten

Wil jij dat ik alles voor jou regel? Samen gaan wij een pakket samenstellen dat bij jou past.
Persoonlijk pakket Jaarlijks
 • Domeinregistratie
 • Hosting
 • E-mail inbox
 • Maandelijkse rapportage
 • Back-ups
 • Gratis websitebeheer
 • Kleine aanpassingen
 • Grote aanpassingen

Basis site

Ben je een kleine ondernemer of een bedrijf dat online zichtbaar wil zijn? Dan is mijn basiswebsite de perfecte oplossing voor jou! Ik ontwerp een responsieve lay-out die zich aanpast aan het scherm van jouw bezoekers, waardoor jouw website er niet alleen prachtig uitziet, maar ook gebruiksvriendelijk is. Bovendien zorgen verschillende call-to-actions ervoor dat jouw bezoekers precies weten wat je doet en waar ze het kunnen vinden.

De website zal bestaan uit ongeveer vijf pagina’s, waaronder ‘over mij’, ‘contact’, ‘diensten/producten’ en andere relevante informatie voor jouw bedrijf. We werken samen om ervoor te zorgen dat de website de uitstraling en stijl van jouw bedrijf weerspiegelt.

Als je op zoek bent naar integraties zoals automatische afspraken plannen, 
e-mailformulieren, betalingen en koppelingen met andere programma’s, dan is de geavanceerde website misschien een betere optie voor jou. Deze biedt veel meer mogelijkheden om jouw website volledig te integreren met jouw bedrijfsprocessen.

Het beste van alles is dat je altijd zelf wijzigingen kunt aanbrengen op jouw website, of je nu kiest voor een basis- of geavanceerde
website. Als je liever hebt dat ik dit voor je doe, dan neem ik dat werk graag uit handen. Daarom bied ik de mogelijkheid aan om één keer per maand kleine aanpassingen, zoals teksten, afbeeldingen en kleuren, door te voeren. Zo blijft jouw website altijd up-to-date en goed functionerend.

Heb je behoefte aan grotere aanpassingen? Ik sta altijd voor je klaar om te bespreken wat je nodig hebt en welke kosten daaraan verbonden zijn

Wil je graag een professionele en gebruiksvriendelijke website? Neem dan nu contact met mij op en laat mij jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tillen!

Gevorderde site

Bent je op zoek naar een professionele en geavanceerde website die jouw bedrijfsprocessen volledig integreert en jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau tilt? Zoek niet verder dan de Gevorderde website, die alle functionaliteiten biedt die je nodig hebt om jouw bedrijf te laten groeien.

Met een responsieve lay-out die er op alle apparaten goed uitziet en gemakkelijk te gebruiken is, biedt de Gevorderde website meer dan alleen het vermelden van informatie over jezelf of je bedrijf. Met functies zoals formulieren die jouw bezoekers kunnen invullen waarbij het bericht gelijk naar jouw e-mailadres wordt gestuurd, de mogelijkheid om op de website afspraken te plannen die automatisch in een app worden verwerkt om het overzichtelijk te houden, biedt deze website jou een volledig geïntegreerde oplossing voor jouw bedrijf. Bovendien kun je betalingen accepteren en andere programma’s koppelen om jouw bedrijfsprocessen nog verder te verbeteren.

Bij de Gevorderde website wordt er ook meer tijd besteed aan het ontwerp van jouw website, zodat het niet alleen functioneel is, maar er ook aantrekkelijk uitziet en de uitstraling en stijl van jouw bedrijf weerspiegelt.

En het beste van alles is dat je altijd de controle hebt. Je kunt zelf wijzigingen aanbrengen op jouw website, of je kunt ervoor kiezen om dit door mij te laten doen. Daar voor bied ik de mogelijkheid aan om eenmaal per maand kleine aanpassingen door te voeren om ervoor te zorgen dat jouw website altijd up-to-date, fris en functionerend blijft.

Als je klaar bent om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen met een professionele en geavanceerde website, neem dan nu contact met mij op en laten we samen jouw dromen waarmaken.

Maatwerk Websites voor Jouw Succes!

Samen met jou ga ik de unieke behoeften van jouw bedrijf verkennen. Tijdens onze gesprekken zorg ik ervoor dat we tot de kern komen van wat jouw ideale website moet zijn. Mijn aanpak is niet alleen gericht op het bouwen van een website, maar op het creëren van een krachtige online aanwezigheid die perfect is afgestemd op jouw doelen.

Wat onderscheidt mijn dienstverlening? Ik geloof in maatwerk. Geen standaardoplossingen, maar een website die naadloos aansluit op de identiteit en visie van jouw bedrijf. Samenwerken betekent voor mij dat we jouw ideeën en mijn expertise combineren om iets buitengewoons te creëren.

Waarom zou je kiezen voor deze samenwerking? Niet alleen omdat je een website krijgt, maar omdat je een partner hebt die toegewijd is aan jouw succes. Laten we niet alleen praten over het bouwen van een website; laten we praten over het opbouwen van jouw online merk.

Ben je klaar om de volgende stap te zetten naar een website die jouw bedrijf laat stralen? Neem contact met me op en laten we beginnen aan dit opwindende avontuur van groei en online succes!

Extra diensten 

Domeinregistratie
Ik zorg ervoor dat jouw gewenste domeinnaam veilig en betrouwbaar wordt geregistreerd. Met mijn professionele aanpak hoef jij je geen zorgen te maken over de technische details van het registratieproces.

Hosting
Mijn hostingdienst biedt jou de mogelijkheid om jouw website op het internet te publiceren. Ik verzorg het complete hostingpakket, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken.

E-mail
Wil jij een professionele uitstraling met een eigen e-mailadres? Ik bied twee opties voor jouw persoonlijke of zakelijke e-mailbox: een gemiddelde inbox met 10GB opslagruimte of een grote inbox met maar liefst 30GB opslagruimte. Afhankelijk van jouw gebruik adviseer ik je graag welke optie het beste bij jou past.

Maandelijkse rapportage
Ik vind het belangrijk dat jij op de hoogte blijft van hoe jouw website presteert. Daarom bied ik maandelijks een persoonlijke rapportage met de statistieken van jouw website. Zo kun jij altijd overzicht houden over de ontwikkelingen van jouw website.

Back-upservice
Ik begrijp dat jouw website belangrijk is voor jou. Daarom bied ik een back-upservice aan, zodat jij altijd zekerheid hebt dat jouw website niet verloren gaat bij eventuele technische problemen.

Gratis websitebeheer
Ik neem het beheer van jouw website volledig uit handen. Ik zorg ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en blijft werken zoals het hoort. Eventuele updates worden door mij uitgevoerd en ik controleer of alle links en knoppen op jouw website nog goed functioneren.

Kleine aanpassingen
Ik begrijp dat het aanpassen van zaken op jouw website veel werk en tijd kan kosten. Daarom neem ik dat werk graag uit handen. Je kunt kleine aanpassingen aan jouw website aanvragen, zoals het wijzigen van kleuren, teksten en afbeeldingen. De kosten hiervoor worden maandelijks gestuurd.

Grote aanpassingen
Wil jij grotere aanpassingen aan jouw website? Dan sta ik altijd open voor een gesprek. Neem gerust contact met mij op om jouw wensen te bespreken en wij kijken samen naar de mogelijkheden. ik bied hierbij een passende prijs voor de benodigde werkzaamheden.

Ik vinden het belangrijk dat jij als klant tevreden bent en ik streef naar een langdurige en plezierige  samenwerking met jou.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.