...

Over Mij

Kort over mij zelf

Welkom op mijn website! Mijn naam is Nik Bolding en ik ben een enthousiaste ondernemer met een passie voor webdesign en ondernemerschap.

In september 2023 ga ik starten met de HBO opleiding ondernemerschap en retail management  Al enkele jaren ben ik gefascineerd door het bouwen van websites en heb ik de kans gehad om verschillende mooie websites te maken.

Begin 2023 heb ik besloten om mijn eigen webdesign bedrijf te starten, genaamd Nik Bolding webdesign. Hier kan ik mijn hobby omzetten in mijn werk en anderen helpen met het creëren van een mooie en effectieve website.

Als ondernemer begrijp ik het belang van een goede online aanwezigheid en een professionele uitstraling. Daarom kijk ik er naar uit om jouw bedrijf te helpen met het bouwen van een website die past bij jouw visie en doelstellingen. Ik neem het werk graag uit handen, zodat jij je kunt focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

Ik sta open voor samenwerkingen en nieuwe uitdagingen. Dus als je geïnteresseerd bent in mijn diensten of vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ik kijk er naar uit om met je te werken!

Mijn werkwijze

Het voorbereiden
We gaan samen in gesprek om er precies achter te komen wat jouw wensen en behoeften zijn. Hierdoor krijg ik een duidelijk beeld van wat je wilt, en dit is belangrijk om een mooie site te maken waar we allebei tevreden over zullen zijn.

Het ontwerpen
Nadat ik een duidelijk beeld heb van jouw site, ga ik een ontwerp maken dat de stijl en opbouw van de site zal hebben. We bespreken dit ontwerp samen en jij kunt alle feedback geven die nodig is.

Het bouwen van de site
Nadat alle feedback is gegeven en ik precies weet hoe de site eruit moet komen te zien, ga ik aan de slag met het ontwikkelen en bouwen van de site. Ik houd je op de hoogte van mijn vorderingen en laat je regelmatig dingen zien. Tijdens het hele proces blijven we in contact. Ook zal ik je vragen om informatie, zoals beschrijvingen van diensten, contactgegevens en andere benodigdheden.

De puntje op de i
We lopen samen door de site om te kijken of alles naar wens is en of er nog aanpassingen nodig zijn. Ik zorg er voor dat deze gedaan worden zodat we samen een top site krijgen.

De website kan online!! 
Zodra de website volledig klaar is en alles naar wens is, kan jouw site online worden gezet en is hij klaar om jou doel te bereiken

De software die ik gebruik

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.